السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
طريقة عمل سبونج كيك فانيليا بزبدة اللوتس
How to make sponge cake vanilla with lotus biscoff
كيكة اللوتس من الحلويات رائعة المذاق اللى بيحبها الجميع
حبينا نعملها بطريقة جديدة بدون اضافة كريمة , فقط كيك سبونج وزبدة لوتس
فى موضوعنا انهارده هنعرف بالتفصيل المقادير وطريقة العمل
المقادير
125 جرام دقيق سبونج
2 بيضة
1/8 كوب ماء
رشة بيكنج باودر
للتزيين
زبدة لوتس
بسكويت لوتس مطحون
الطريقة
أول حاجه هنضرب دقيق السبونج والبيض والماء والبيكنج بودر بالمضرب
لحد ما لون الخليط يبقى فاتح والقوام بتاعه يعلى
وبعد كده هنحطه فى صينيه الخبز ونخبزه فى نار متوسطة لمدة 20 دقيقة
وبعد ما الكيك يبرد هنسيّح زبدة لوتس ونزين بالشكل اللى نحبه
نتمنى وصفة انهارده تكون عجبتكوا
تابعونا على مواقع التواصل الإجتماعى
وعلى الفيس بوك
https://www.facebook.com/hanaashireen
وعلى انستجرام
https://www.instagram.com/hanaashireen
وعلى تويتر
https://twitter.com/hanaashireen
وعلى بنترست
https://www.pinterest.com/hanaashireen
0 Comments
ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.