طريقة عمل سبونج كيك فانيليا بزبدة اللوتس من الأختين الحلوين هناء وشيرين

 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

طريقة عمل سبونج كيك فانيليا بزبدة اللوتس

How to make sponge cake vanilla with lotus biscoff


 كيكة اللوتس من الحلويات رائعة المذاق اللى بيحبها الجميع

حبينا نعملها بطريقة جديدة بدون اضافة كريمة ,  فقط كيك سبونج وزبدة لوتس

فى موضوعنا انهارده هنعرف بالتفصيل المقادير وطريقة العمل


المقادير

125 جرام دقيق سبونج

2 بيضة

1/8 كوب ماء

رشة بيكنج باودر

للتزيين

زبدة لوتس

بسكويت لوتس مطحون

 

الطريقة

أول حاجه هنضرب دقيق السبونج والبيض والماء والبيكنج بودر بالمضرب

لحد ما لون الخليط يبقى فاتح والقوام بتاعه يعلى

وبعد كده هنحطه فى صينيه الخبز ونخبزه فى نار متوسطة لمدة 20 دقيقة

وبعد ما الكيك يبرد هنسيّح زبدة لوتس ونزين بالشكل اللى نحبه





نتمنى وصفة انهارده تكون عجبتكوا

تابعونا على مواقع التواصل الإجتماعى 


على اليوتيوب


وعلى الفيس بوك
https://www.facebook.com/hanaashireen


وعلى انستجرام
https://www.instagram.com/hanaashireen


وعلى تويتر
https://twitter.com/hanaashireen


وعلى بنترست
https://www.pinterest.com/hanaashireen


#الأختين_الحلوين_هناء_وشيرين



0 Comments

ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.