السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
طريقة عمل مخلل الباذنجان بالخطوات المصورة
مخلل الباذنجان من الأكلات الشعبية المشهورة فى مصر
وبيتقدم على الفطار مع الفول والطعمية والبطاطس المحمرة
بيتقدم كمان كمقبلات على الغداء مع السمك والكشرى الاسكندرانى والطواجن وغيرها من الأكلات
وجوده على السفرة بيفتح النفس سواء مسلوق أو مقلى
فى موضوعنا انهارده هنعمل معاكم الباذنجان المخلل خطوة بخطوة
المقادير
باذنجان
ملح
كمون
ثوم
فلفل مفروم
ليمون
الطريقة
أول حاجه هنغسل الباذنجان كويس ونشيل الجزء الأخضر ونسلقه
فى الكبه هنضيف باقى المقادير وهنفرمهم فرم ناعم
وبعد ما الباذنجان يبرد هنفتحه ونحشيه بالخلطه
نرصه فى برطمان محكم الغلق ونغطيه بالزيت ونحفظه فى التلاجه
نتمنى وصفة انهارده تكون عجبتكوا
تابعونا على مواقع التواصل الإجتماعى
وعلى الفيس بوك
https://www.facebook.com/hanaashireen
وعلى انستجرام
https://www.instagram.com/hanaashireen
وعلى تويتر
https://twitter.com/hanaashireen
0 Comments
ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.