الشيش طاووق من الأكلات السهلة اللى بيحبها الكبار والصغار
بتحتوى على الخضار وده فيه قيمه غذائية عالية
وفيه كمان دجاج بدون جلد وده بيخلى سعراته الحرارية أقل
ممكن نعمل الشيش طاووق بصدور أو بأوراك الدجاج
وممكن نشويها على الشواية أو الجريل وممكن فى الفرن
فى موضوعنا انهارده هنعمل الشيش طاووق بألذ وأجمل تتنبيلة
المقادير
أوراك دجاج مخلية مقطعة مكعبات
بصل
فلفل ألوان
م ص ملح
م ص فلفل أسود
م ص بصل بودر
م ص توم بودر
م ص شطة
م ص كمون
م ك زبادى
2 م ك صلصة طماطم
1 م ك توابل فراخ
2 م ص مستردة
الطريقة
أول حاجه هنغسل الفراخ كويس جدا ونسيبها تصفى ميتها خالص
وبعد كده هنضيف عليها كل التوابل بتاعتنا
وبعد كده نقلب الفراخ فى التتبيلة كويس ونسيبها ترتاح ساعتين على الاقل
بعد كده نجيب الاسياخ بتاعتنا ونرص فيها الفراخ والبصل والفلفل الألوان بالشكل ده
كده خلصنا الكمية بتاعتنا كلها
وبعد كده ندخلها الفرن ونقلبها علشان تستوى من كل الجوانب
وده شكلها النهائى
نتمنى وصفة انهارده تكون عجبتكوا
تابعونا على مواقع التواصل الإجتماعى
وعلى الفيس بوك
https://www.facebook.com/hanaashireen
وعلى انستجرام
https://www.instagram.com/hanaashireen
وعلى تويتر
https://twitter.com/hanaashireen
وعلى بنترست
https://www.pinterest.com/hanaashireen
0 Comments
ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.