السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
طريقة عمل كنافة بالخوخ
الكنافة من الحلويات الشرقية المرتبطة معانا بشهر رمضان
فى مصر أشهر الأنواع الكنافة بالقشطة والكنافة بالمكسرات
وفى بلاد الشام الكنافة النابلسية
وفى السنوات الأخيرة ظهرت أنواع جديدة للكنافة
زى الكنافة بالمانجو وباللوتس وبالنوتيلا وغيرها من الافتكاسات الجديدة
فى موضوعنا انهاردة هنعمل مع بعض الكنافة بالخوخ
المقادير
كنافة
زبدة
سكر
للشربات
1/2 كوب سكر
1/2 كوب ماء
عصرة ليمون
الطريقة
أول حاجة هنحط الزبدة والسكر على الكنافة ونقلبهم مع بعض كويس
وبعد كده هنحطعم فى القوالب وندخلهم الفرن لحد ما الكنافة تحمر
وبعد ما تخرج من الفرن نسقيها بالشربات
وفى الآخر نزينها بالشكل اللى احنا عايزينه احنا هنا عملناها بالخوخ
نتمنى وصفة انهارده تكون عجبتكوا
تابعونا على مواقع التواصل الإجتماعى
وعلى الفيس بوك
https://www.facebook.com/hanaashireen
وعلى انستجرام
https://www.instagram.com/hanaashireen
وعلى تويتر
https://twitter.com/hanaashireen
وعلى بنترست
https://www.pinterest.com/hanaashireen
0 Comments
ملحوظة: يمكن لأعضاء المدونة فقط إرسال تعليق.